2011. szeptember 13., kedd

Maci hematit karkötő univerzális medál - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen látható általam készített hematitból készült maci univerzális medálos karkötő. A karkötőt gumidamilra fűztem fel.
A karkötő hossza kb. 18cm kiterítve.
Univerzális medál: hordható medálként, karkötő- és táskadíszként, de akár kulcstartóként is.
Személyes átvétel és utánvét nem lehetséges, illetve a terméket csak ajánlottan postázom. Kérek mindenkit, hogy ezt vásárláskor vegye figyelembe!!
Ha megvetted, akkor kérlek 5 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot és az vételár + postaköltséget legkésőbb 7-8 napon belül rendezd! Ellenkező esetben negatív értékelés mellett a terméket ismételten meghírdetem!
Ha nem fogadod el a feltételeket, akkor kérlek inkább ne licitálj!
Köszönöm!
Köszönöm, hogy megnézte termékemet, kérem tekintse meg többi aukciómat is!
Hematit
Jellegzetességei: A hematitnak elsősorban a földelő- és védőhatása jelentős. Megteremti a test, a szellem és a lélek harmóniáját. A testen kívüli utazáshoz használva védelmezi a lelket, és újra a testbe földeli. Erős benne a jangelem, egyensúlyba hozza a meridiánokat*, és helyreállítja a jin egyensúlyát is. Megszünteti a negativitást, és megakadályozza, hogy negatív energiák lépjenek az aurába*. Újrateremti a test nyugalmát és harmóniáját.
Úgy tartják, hogy a hematit hasznos a jogi ügyekben.
Pszichológiailag: a hematit erős. Támogatja a bátortalan nőket, növeli az önérzetet és a túlélőképességet, fokozza az akaraterőt és a megbízhatóságot, magabiztosságot ad. Ez a kő segíti az önkorlátozást, tágítja a lehetőségeket, gazdagítja az egyéniséget. Jótékony hatású a szenvedélybetegségek és a kényszer legyőzésében. Felhívja a figyelmet az életünket irányító beteljesületlen vágyakra. Hatékonyan kezeli a mértéktelen evést, a dohányzást és a mértéktelenség mindenféle fajtáját. A hematit segít abban, Hogy beletörődjünk a hibákba, és a tanulással együtt járó tapasztalatokként fogadjuk el azokat, s ne szerencsétlenségként.
Mentálisan: A hematit javítja a figyelem összpontosítását és a lényeglátást. Erősítit az emlékezetet és az eredeti gondolatokat. A figyelmet az alapvető túlélési szükségletekre irányítja, és segít megoldani mindenféle problémát. Támogatást jelent a matematika és a technikai tárgyak tanulásához.
Fizikailag: a hematit szorosan kötődik a vérhez. Újjászervezei, erősíti és szabályozza a vérellátást. Kivonja a forróságot a testből.
Gyógyhatás: Segít az olyan keringési problémákon, mint amilyen a Reynaud-kór, és a vér betegségein például a vérszegénységen. Fokozza a vesék vértisztító hatékonyságát, regenerálja a szövetet. Serkenti a vas felszívódását és a vörösvérsejtek képződését. Jótékonyan hat a lábgörcsre, az aggodalmaskodásra és az álmatlanságra; közreműködik a gerinc kiegyenesítésében, és a törések gyógyításában. Elixírként lázcsillapításra használható.
Alkalmazása: A gerincoszlop két végén a gerincet gyógyíthatjuk vele.
Horoszkóp: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő
*Meridián: a kínai medicinában használt finom energiacsatornák, amelyek a bőr alatt futnak, és tartalmazzák az akupunktúrás pontokat.
*Aura: A fizikai testet körülvevő biomagnetikus finomtest. 40 - 100 cm-es kiterjedésű védőréteget képez a test körül, s információkat tartalmaz a személy fizikai, érzelmi és mentális állapotáról. Az energiamező hagyományos elnevezése a görög avrából származik, amelynek jelentése fuvallat vagy szellő. Az intuitív látással rendelkezők képesek észrevenni a betegségeket az aurában.
Termékeim között további hasonló ásványkarkötőt talál!!



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-11 15:30
. Maci hematit karkötő univerzális medál - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Fontos